Greenpeace start vandaag het “500-project”. Hiermee willen we 500 nieuwe supporters verwelkomen in de grote Greenpeace-familie om onze acties en campagnes maandelijks te steunen. Meer weten? Lees hieronder verder en sluit je ook aan!

Ik doe mee!
Ik neem deel aan het 500-project

Misschien wist je het nog niet, maar wij aanvaarden geen giften van bedrijven of steun van de overheid. Zo kunnen wij steeds onze onafhankelijkheid bewaren, verzekeren we de integriteit van onze campagnes en zorgen ervoor dat we de vrijheid hebben om ons werk verder te zetten.

Het zijn uitsluitend mensen zoals jij die onze financiële onafhankelijkheid verzekeren en ons in staat stellen om samen overwinningen te boeken voor het milieu… 

Sluit je aan bij de 500

Het 500-project, wa is da?

Met het 500-project zoeken we op 30 dagen tijd 500 supporters die ons met een maandelijkse gift willen steunen. Met zo’n maandelijkse gift geef je ons de structurele financiële middelen om onze campagnes op voorhand en op lange termijn te plannen, zelfs in crisistijden. En je draagt natuurlijk rechtstreeks bij aan het succes van onze milieucampagnes, het hele jaar door.

Al bijna 50 jaar vecht Greenpeace geweldloos voor een duurzame toekomst. Ben je ook bereid om iets voor de planeet te doen? Voor de huidige én toekomstige generaties? Wacht dan niet langer en neem deel aan ons 500-project. Elke daad telt.

We danken je van harte voor je steun! Onze supporters vormen het hart van onze organisatie en zonder jou kunnen we niet in actie komen. Alleen door samen te werken kunnen we onze mooie planeet en al haar bewoners beschermen.

Ik neem deel aan het 500-project Ik deel op Facebook Ik deel op Twitter Ik deel op Whatsapp
Facebook Facebook Instagram Instagram Twitter Twitter YouTube YouTube Pinterest Pinterest