Αν δεν μπορείς να διαβάσεις το email, κλικ εδώ.

Greenpeace

Πριν από λίγες μέρες, ξεκινήσαμε τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στην Ρόδο ​σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη και μπορούν πλέον να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία. Πολύτιμους βοηθούς είχαμε μαθητές από λύκεια της περιοχής, οι οποίοι συμμετείχαν σε σεμινάριο που διοργανώσαμε για την ηλιακή ενέργεια και ήρθαν να τη ζήσουν από πρώτο χέρι!

Η Φιλία Πάττα και ο 5χρόνος γιoς της, Χρήστος, από το Παραδείσι είναι η πρώτη οικογένεια που έχει πλέον πρόσβαση στην καθαρή ενέργεια από τον ήλιο.

Έχουμε πρόσβαση στην καθαρή ενέργεια από τον ήλιο!

«Είμαι χωρισμένη και άνεργη πολλά χρόνια και μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι συνεπής με τους λογαριασμούς μου. Με τ​α φωτοβολταϊκά στην ταράτσα του σπιτιού μου, θα μπορέσω να εξοικονομήσω αρκετά χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιήσω σε άλλες βασικές μας ανάγκες» Φιλία Πάττα

Η οικογένεια Μαστή από την Ψίνθο είναι η δεύτερη οικογένεια που μπορεί πια να παράγει το δικό της ρεύμα από τον ήλιο. «Δεν θέλω στη ζωή μου το πετρέλαιο και το λιγνίτη που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ. Θέλω να στραφούμε στις ανανεώσιμες πηγές, όπως ο ήλιος και ο αέρας, που είναι και το μέλλον μας» μας είπε η μητέρα της οικογένειας, Φωτεινή Τριομμάτη Μαστή.

Όταν επενδύεις στην ηλιακή ενέργεια, αφήνεις πίσω τις σκιές και ξαναβγαίνεις στο φως. Φέρνεις πίσω την ελπίδα σε ένα νησί και σε μία χώρα που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και προσπαθεί απεγνωσμένα να τα καταφέρει. ​Αυτό ακριβώς κάνουμε με τις δράσεις μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα στηρίξεις και εσύ αυτή την προσπάθεια;

πάτα εδώ

Ρόδος

Μάθε τα νέα μας:

Facebook Twitter Pinterest Instagram

Αυτό το email εστάλη στη διεύθυνση: toniagorou@hotmail.com. Μπορείς να διαγραφείς εδώ.